009 025 034 0342

Program

19/10 LENKA DUSILOVÁ sólo

Lenka Dusilová, šestinásobná držitelka výročních hudebních cen Anděl, není zvyklá stagnovat a opakovat se. Na scéně je aktivní od šestnácti let, kdy na sebe strhla pozornost svojí energií, prožitkem a výtečným vokálem. Na přelomu milénia patřila ke skutečným hvězdám českého poprockového mainstreamu. Ze středního proudu hudební zábavy se ale v letech osobního zrání rozhodla odejít k osobnějšímu, vrstevnatějšímu stylu. Stal se z ní mimořádný úkaz české hudební scény, kdy z pozice rockové a popové hvězdy putuje k osobnímu vyjádření, jež svobodně přijímá impulzy z nejrůznějších stylů a mimohudebních zážitků.

Nedávno na sebe Lenka upozornila velice úspěšným projektem Monumentum, který podpořil chátrající památky v českém pohraničí.

Pro svůj osobitý vokál je hostem na řadě desek a koncertů předních muzikantů české scény.

Diskografie:

Lenka Dusilová & Baromantika: V hodině smrti (2014)
Lenka Dusilová & Baromantika: Live at Café v lese (2013)
Baromantika (2011)
Eternal Seekers (2008; Lenka Dusilová & Beata Hlavenková & Clarinet Factory )
Lenka Dusilová: Mezi světy (US version) (2006)
Lenka Dusilová: Mezi světy (2005)
Lenka Dusilová: UnEarthEd (2004)
Lenka Dusilová: Spatřit světlo světa (2002)
Lenka Dusilová: Lenka Dusilová (2000)
se skupinou Pusa: Pusa (1996)
se skupinou Sluníčko: Sluníčko (1994)

Více info
www.lenkad.com
www.facebook.com/pages/Lenka-Dusilova/47460271846?fref=ts

Vstupenky: Klub OKO - Cafe Art - 300,- / smsticket.cz 300,-

na místě: 350,-

25/10 Vladimír Mišík & ETC / 20:00

26/10 VYPSANÁ FIXA - 25 let / 21:00 (20:00open)

Hlavně nezůstat uzavřeni v Krabičce, vzkazuje Vypsaná Fixa v novém videoklipu

Svým videoklipem Krabička nadzvedává Vypsaná Fixa pomyslné víko krabice s nápisem Kvalita. Tak se totiž bude jmenovat jejich novinka, která vyjde v říjnu u jejich domovského labelu San Piego Records. Píseň Krabička je tak první ukázkou jak bude vypadat album, které kapela svěřila do rukou dvou předních producentů Dušana Neuwertha a Ondřeje Ježka. Novou desku kapela pokřtí pro své příznivce 3. října od 17:00 na pražském Střeleckém ostrově, kde také poprvé přehraje celé album naživo.

"Natáčení klipu nám dalo opravdu zabrat. Po prvních dvou hodinách jsem byl přesvědčenej, že se to nedá natočit. Byl to extrémní nápad, kterej se natáčel v extrémních podmínkách, a bylo na něj extrémně málo času. Natáčecí team v čele s hlavním kameramanem se neuvěřitelně hecnul, všichni spolupracovali, jak nejlíp uměli a díky tomu se to povedlo,“ říká zpěvák Márdi.  

Režiséři Jordan Haj a Givinar Kříž spolu s kameramanem Antonem Evdoshenkem připravili opravdu náročný scénář a netradiční techniku natáčení – jelo se vždy na jeden celý záběr.

„Moje úloha spočívala v tom, že jsem v průběhu klipu, který se točil na jeden záběr bez střihu, pobíhal v klubu sem a tam, musel jsem se dostat sklepa a pak se zase vrátit nahoru. To se  týkalo každýho, kdo se natáčení zúčastnil. Nesměla se stát jediná chyba a vše bylo propočítané na centimetry a vteřiny. " Venku bylo 35 stupňů a  v klubu přes 40. Jelo se to patnáctkrát za sebou, než se to konečně povedlo tak, aby s tím byli všichni spokojený. Můj závěrečný vzhled ale paradoxně koresponduje s mojí rolí. Upocený, schvácený týpek se na poslední chvíli snaží zachránit, co se dá. Ale možná to je jen halucinace hlavní hrdinky," říká se smíchem Márdi a dodává:  "Druhej den ráno jsem regulérně nemohl chodit a myslím, že Café v lese znám opravdu dobře. Za celou kapelu bych chtěl poděkovat Jordanovi a Givimu za skvělej nápad a v neposlední řadě bych taky vzdal hold všem našim kamarádům, kteří přišli a obětovali nám svůj čas a energii.“

Odkaz na videoklip zde: https://youtu.be/c9dFhwySpjw

Skupina Vypsaná fiXa oslaví letos dvacet pět let existence vydáním nového studiového alba a velkým koncertním turné nazvaném Vypsaná fiXa 25 let tour, které začne 7. října v pardubickém klubu Žlutý pes a vyvrcholí 18. 12. v pražském Foru Karlín. Vstupenky v prodeji na www.ticketstream.cz. .

Kamenná předprodejní místa: Klub OKO, Cafe art, Smetanovo nám. 30, Havl. Brod

                                            Ethno shop Tulipán, Horní ulice, Havl. Brod

27/10 koncert na baru: Houba, Banda, Pozor mamut (Bar OKO) / 20:00

1/11 Prying Mantis (GB), Hairy Groupies / 20:00

2/11 Underground fest (Cecek) - Bar OKO - 19:00hod

8/11 PROGRES 2, Fuga / 20:00

14/11 Projekce filmu Párty Hárd, 20:00, 120,-

Pokud ovládáš PHP, jsi zodpovědný a rád se učíš novým věcem, pak hledáme přímo tebe! HRAJÍ V KINECH. poster. Párty Hárd. Komedie. Česko, 2019, 62 min

15/11 P S H turné k desce Debut, 20:00

16/11 ZOČI VOČI (SK) - koncert (sál OKO) - 20:00 hod